Bijnaam erbij

Posted By on 18 augustus 2007

Vandaag was het week-end en voor baasje ook het einde van zijn vakantie! Toen hij vertelde dat hij over een paar dagen iedere dag de hele dag niet bij mij kan zijn, vond ik dat natuurlijk niet leuk! Ik ben maar meteen lekker bij hem gaan liggen!


En terwijl ik daar zo lag, bedacht ik me ook dat ik dan maar beter nóg betere vriendjes met Dakota moet gaan worden, want als baasje niet thuis is, is er alleen vrouwtje en Dakota nog om mij aandacht te geven…

 

Ik heb daarom aangeboden om een stuk van haar kluif alvast een beetje vóór te kauwen. Zodat de kluif een beetje zachter voor haar wordt. Ze wordt immers ook een dagje ouder! En ja hoor, Dakota vond het een goed idee! Jaaaaaa, vrouwtje noemt me niet voor niets ”Slimpie”!

En nu we het toch weer even over bijnamen hebben…ik heb er ook eentje die ik persoonlijk niet zo geweldig vind, maar waar baasje en vrouwtje steeds erg om moeten lachen…dus vooruit dan maar…ik zal ‘m jou ook vertellen, lief dagboek…ze noemen me DOBERKE PIES

En alléén omdat ik m’n plas nog niet zo goed kan ophouden. Flauw he?

About the author

Comments

Leave a Reply