Losssssss…

Posted By on 20 augustus 2007

Vandaag was dan de dag dat baasje ’s morgens vroeg naar buiten ging en pas veeeeeeeel later weer thuis kwam. Gelukkig was het vrouwtje wel gewoon bij ons, maar toch was het anders dan anders, zonder baasje!

Toen het baasje weer thuis was en we allemaal hadden gegeten, gingen we met z’n vieren een stuk lopen. Dat hadden we al eerder gedaan, maar toen hadden baasje en vrouwtje niet aan het fototoestel gedacht…en nu wel! Soms mag Dakota voorop lopen, maar meestal loopt ze naast het vrouwtje en baasje en ik erachter. Je snapt dat ik dan erg mijn best doe om er toch dichtbij te komen!

 

En dan komen we op een groot veld en daar is het echt supertof, want dan gaat mijn riempje af en dan mag ik helemaal los door het gras lopen! Natuurlijk blijf ik wel in de buurt van Dakota, hoor! Ik vind het stiekum nog wel een beetje eng. Maar omdat Dakota het zo ontzettend naar haar zin heeft, durf ik er ook van te genieten! 

 
 

En ik ging er zó van genieten dat ik eigenlijk die riem helemaal niet meer om wilde! Nooit meer!

 

Dus ik ging die riem eens flink te lijf! Helaas…toen baasje klaar was met foto’s maken, mocht het niet meer…en moest ik even later toch de riem weer om. En stiekum was ik daar ook wel blij om, want na die wandeling ben ik best wel moe…

About the author

Comments

Leave a Reply