Kopiëren

Posted By on 16 augustus 2007

Weet je nog dat vrouwtje mij een carbonpapiertje noemde? Nou…vrouwtje vertelde me vandaag dat ze dat héél leuk vindt. Dat ik alles zo van Dakota zit af te kijken, bedoelt ze. Nou ben ik natuurlijk ook een slimme knul én een hele snelle leerling, maar het helpt inderdaad wel dat ik bij Dakota kan spieken wat nou precies de bedoeling is.

Zo krijgen we wel eens een koekje, maar dat koekje komt pas in ons bekkie als we allebei netjes gaan zitten. Dus doen we dat natuurlijk! Ik snap sowieso al heel goed wat ”zit” betekent, hoor! En ”wacht” snap ik ook al. En ”af” begin ik te leren. Zoals ik al zei ben ik een snelle leerling!

 

En met het eten is het ook een heel gedoe. Want om één of andere duistere reden vinden baasje en vrouwtje het niet leuk als ik mijn kop al in de voerbak heb zitten, terwijl hij nog niet eens in de standaard zit.

Dus wat moet ik doen? Ik moet eerst netjes zitten. Nou, Dakota moet helemaal op het kleed gaan zitten, dus ik heb nu nog de mazzel dat ik wel in de buurt van de bak mag blijven. Maar dan moet ik dus zitten en wachten tot de bak in de standaard zit en pas als het
vrouwtje of baasje ”eet smakelijk” zegt, mag ik eten. En dan eet ik ook smakelijk, hoor!

En na het eten moeten we ons even een beetje rustig houden, anders krijgen we last van onze maag. En sja…wat is er dan leuker dan lekker bij het vrouwtje te gaan liggen?

 
 

About the author

Comments

Leave a Reply